Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » VGA 80-85ezerért?

VGA 80-85ezerért?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Összekalapáltam így év végére egy kis pénzt, a kérdésem az lenne, hogy mi lenne a jobb választás 80,max 85 pénzért. RX480 4GB vagy GTX 1060 3gb? Nincs pénzem és nem is óhajtok többet fordítani vga-ra, így ilyen 6GB 1060 meg 8GB 480 nem játszanak. 1080p-ben játszom és ezen nem is óhajtok változtatni feljebb. Nincs freesync meg gsync meg ilyen csicsák, mezei fhd 60hz monitorom van. Játékok terén leginkább FPS-eket preferálom, valamint WOT és Diablo(k) amik örök és állandó helyet kapnak nálam. Amd platformon vagyok, ami lehet változni fog, amennyiben a Zen nem azt hozza amire várok :) Légyszíves segítsetek választani. Nem vagyok abban a helyzetben hogy ennyi pénzzel felelőtlenül dobálozzak, amit most veszek az lesz pár évig (3-4..5).
2016. dec. 11. 14:20
 1/4 anonim ***** válasza:
rx 480 4 gb.
2016. dec. 11. 14:30
 2/4 MGéza ***** válasza:

Vagy esetleg innen MSI ARMOR 6G, üzletben most nem érdemes, ajándékozásra való spekulálás miatt felnyomták az árakat:

[link]

2016. dec. 11. 14:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Hmm.. Ez az MSI Armor egész jónak tűnik. "Bolti" vásárlásban semmiképp nem gondolkoztam, hardveraprot preferálom én is, de ez a hirdetés kimaradt eddig a látószögemből :) Köszi
2016. dec. 11. 15:52
 4/4 anonim ***** válasza:
r9 290 -es kártyákból vannak jó árazottak is nagyon, Ha 1080 p-ben játszol csak, oda több mint elég . Referencia hűtésűeket nem javaslom .
2016. dec. 11. 16:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!