Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Magyarországon hol kapható...

Magyarországon hol kapható refurbished/recertified merevlemez?

Figyelt kérdés
Külföldről rendelve legtöbb esetben meg sem érné a szállítási költség miatt.

tegnapelőtt 13:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
27%
Kvázi filléres alkatrészből mégis minek venne az ember használtat?
tegnapelőtt 13:58
 2/14 anonim ***** válasza:

Mondjuk itt:

[link]

Bár egy ssd jobb befektetés lenne.

tegnapelőtt 14:20
 3/14 anonim ***** válasza:

Vannak használt alkatrészekkel foglalkozó boltok - például:

[link]

[link]

illetve a Hardveraprón is kínálnak merevlemezeket:

[link]

de a termék használtságából kifolyólag - az eladók minden igyekezete ellenére - lutri, hogy mennyire megbízhatóak.

tegnapelőtt 14:26
 4/14 anonim ***** válasza:

Hardveraprón nagyritkán szoktam látni. De az is max ilyen 1-1,5 ezer ft/TB-tal olcsóbb, mintha nettó áron vennél random boltból árukeresőn.

1: valszeg nem 1-2TB-ról van szó..

tegnapelőtt 14:26
 5/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm 2-es, bár sajnos itt csak 1.2TB-os a legnagyobb refurbished lemez. A többi új, de árukeresőn olcsóbban tudok venni nagyobb kapacitásút.

Legalább 8TB-os kellene, és azért nem SSD mert videófájlokat tárolnék rajta, amihez bőven elég egy HDD is.

Harverapróról nem nagyon vennék, inkább arra gondoltam amit a gyártó "refurbishel". Pl. serverpartdeals-en van belőlük sok, de a szállítással együtt nem sokkal olcsóbb mintha itthon vennék újat.

tegnapelőtt 15:01
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem a #1 vagyok, de ha több (tucat) TBra van instant szükségem akkor valami nagy fogyasztó vagyok és mi előnyöm származna több évet futott HDDk vételétől?
tegnapelőtt 15:02
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
tegnapelőtt 15:06
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 7-es!
tegnapelőtt 15:18
 9/14 anonim ***** válasza:
29%
Hulladékudvaron a turkálóban..
tegnapelőtt 16:27
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem értem sokan miért vagytok ennyire ellene... Ezek nem sima használt lemezek, a gyártó újra leteszteli őket, ha jó állapotú olcsóbban adják és legtöbb esetben minimum 1-2 év garanciát is adnak rá.
tegnapelőtt 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!