Kinek melyik opredszere futott újraindítás után a legtovább?
Figyelem! Nem az a kérdés hogy mióta volt telepítve!
Hanem hogy újraindítás, reset, reboot, stb .nélkül meddig ment egyhuzamban a legtovább?
Kérlek csak becsületesen! Nem az a verseny, hogy ki tud a legnagyobbat füllenteni.
Írd meg a az oprendszert, verziót, és a hardvert esetleg ha tudod.
Ha esetleg van screenshot/fotó, linkeld be.
Ubuntu 22.04
~8 hónap. szerverként használom (nextcloud, torrent, ilyesmik)
Kezdem én:
Uptime: 4545 nap (~12,5 év)
2009 körül telepített (asszem) RedHat 5 EL. Pontosaban egy Trixbox szoftveres telefonközpont. Nem volt Interneten, így sosem kellett frissíteni. Amire kellett, arra így is atomstabil volt. Sosem volt újraindítv. Maga az Asterisk szoftver is 5 évet ment az utolsó újraindítés óta.
Egy Dell szerveren futott. Dupla betáppal, pormentes szerverszobában.
2021-ben lett leszerelve. Pedig terveztem hogy szünetmentessel viszem vissza a céghez, és hátha ott még elmegy a raktárban vagy 10 évet :D :D Nem sikerült :D :D
Nagy nehezen megtaláltam: [link] (273 nap uptime)
Ubuntu Server volt talán 3 éve. Aztán mikor Reddit-re kiraktam akkor elhordtak hogy mi az istennek nem indítom újra, kernel nem frissül, úgyhogy azóta havonta egyszer újraindítom.
Egyébként asztali gépem mondhatni "folyamatosan megy", mert állandóan csak alvóba rakom, van hogy hónapkig nincs újraindítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!