Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mivel tehetem jobbá a netbookom?

Mivel tehetem jobbá a netbookom?

Figyelt kérdés

Asus eee pc 2g surf

Sp3 xp

Intel(R) celeron(R) M

800mhz cpu

504mb ram

2gb ssd

Wifi g

4gb sd

Ragaszkodom hozzá mert szép emlék.

Az igazság hogy most teleptem holnap újra úgy örököltem a bátyámtól és mp3 zenéket halgatnék és mp4 videókat néznék. Netezni már nem jó mert nem tölti be a html5 formátumu oldalakat.

Ha valakinek van valami ötlete hogy mivel bővíthetem a gépem szoftver ügyileg az érdekel.

Pl médialejátszó amit nem ismerhetek wmplayer és vlc-t használok de régit.

2016. dec. 10. 18:45
 1/6 anonim ***** válasza:

smplayer. de a 800mhz nagyon karcsú. 360p a max. ami szaggatásmentesen elfut rajta, de az manapság már eléggé lq.

html5-öt meg akkor tölti be, ha egy mai brózert indítasz el rajta. nem lesz gyors, de menni fog.

igazából az 500mega ram, ami nagyon karcsú manapság. bővítsd fel 1g-re.

2016. dec. 10. 18:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem bővíthető álítólag csak az ssdje ami nem kicsi
2016. dec. 10. 21:01
 3/6 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyen a ramja integrált

2016. dec. 10. 21:03
 4/6 A kérdező kommentje:

Van egy 1,8ghz cpu-m ami viszont cserélhető benne.

Merjem belerakni a 0,8 helyett?

2016. dec. 10. 21:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Üdv!

Nekem is van egy ilyen kis gépem. A probléma az,hogy a WiFi kártyán kívül semmi nem cserélhető benne. A processzor is az alaplapra van forrasztva. Bővíteni csak úgy tudod,ha mondjuk raksz bele egy 32 GB-s SD kártyát. Egyébként a sajátomra rendszernek mindig nLite-tal kibelezett Windows XP-t raktam,semmi baj nem volt vele. VLC Player bőven jó,szerintem a legújabb is menne még XP-n.

2016. dec. 17. 15:05
 6/6 A kérdező kommentje:

Szétszedtem én is láttam hogy nem könnyen cserélhető, de cserélhető. Nekem 4gb és elegendő. Az volt a gond hogy 1024P videót akartam lejátszani és szaggatott a kép.

Egyszerő nagyképernyős mp4-es lejátszónak használom rájöttem hogy mai napig korszerű arra amire használom.

Ameddig meg nem hal üzemben marad. Köszönöm a választ.

2016. dec. 18. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!