Csináltassam meg a netbookom?
Figyelt kérdés
Amerikában vásárolt Asus 1025c netbook, jó kis gép, viszont a töltés vezérlő kiment benne igy aksiról nem érzékeli, csak tápról megy. Szervizbe aztmondták 22 ezer ftért megcsinálják. Megérné megcsinálni ? Illetve ha eladnám az dobna az értékére ?2016. aug. 8. 10:56
1/4 anonim válasza:
Ha használni akarod továbbra is, akkor megéri megcsináltatni, mert 22K-ból értelmes alternatívát nem kapsz.
Az értékére meg szerintem egyáltalán nem dob semmit. Inkább levonna, ha úgy akarnád eladni, hogy hibás.
2/4 anonim válasza:
Nem az akku halt meg!?
Mármint hogy nem a töltést nem veszi, hanem az akku használódott el.
Mert ha csak az akku használódott el, akkor megéri egy cserét venni bele.
De ha belső vezérlése is elhalt, akkor számolhatsz még egy akku -t is, hogy használni is tud, és akkor már nem igen éri meg.
Kettő együtt már akár 50~60 ezer közt lehet.
3/4 A kérdező kommentje:
Azt nemtudom hogy az akku milyen állapotba van, de utoljára elég jól ment, olyan 2,5-3 órát birt.. 3 éve van meg. bár gondolom a végét járja már lassan az aksi is, főleg hogy betett ez a vezérlőhiba is.. biztos nem volt jó a földelés vagy túl áram volt.
2016. aug. 8. 11:35
4/4 R.;M.; válasza:
Hiába bírja több órát az akku ha megadja magát és nem veszi fel a töltést.Nekem nemrég csinált olyat a Dell Inspiron 5537 i7-es gépem hogy nem vette fel a töltést egyik pillanatról a másikra hirtelen.Ki is írta hogy cseréljem mert meghalt.Csodálkoztam is mivel kb 2 órát kibírt még ha csak neteztem rajta.Akku csere megoldotta a gondot. Jó nekem magyarul értelem szerűen ki írta mi a hiba így könnyű volt javítani.Igaz 30 rugó volt bele egy akku, de csak emiatt nem akartam eldobni a gépet.(Na meg nem mindig van a gép hálózat közelében hogy arról menjen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!