Asus netbookom akksiját tölti, de akkumlátorról nem kapcsol ba, és nem működik róla, mi lehet a hiba?
Figyelt kérdés
Akksi nélkül,töltőröl megy hibátlanul. akkuról viszont semmit. az akksi tölthető,ha magától merül. mi romolhatott el?2016. jan. 22. 23:18
1/3 anonim válasza:
" mi romolhatott el? "
-az aksid...
2/3 Turismo válasza:
Így van, valószínűleg rossz lesz az akksi. Én azt ajánlom, hogy vedd ki a gépből és úgy használd csak simán áramforrásról, ne hogy esetleg valamilyen kárt tegyen az áramkörben. Meg kellene nézni, hogy nem a púposodott fel az akksi, vagy nem-e kapott valamilyen sérülést. Szerintem már elég régi lehet, aztán már nem tudja a töltéseket megtartani.
3/3 A kérdező kommentje:
Aha.. igen akksi nélkül szoktam használni. ez egy x1011 asus. nem olyan túl régi gép. de kb egy hete még tökéletes volt az akksi. nem tudom mi lehet vele. viszont.... nem merek venni újat,mert mi van ha mégis valami áramköri baja van? itt nálunk meg a szám.tec. bolt és szerviz olyan hogy a csillagokat elkérik hogy megnézzék... :/ úgyhogy passz... remélem tényleg csak akksi...
2016. jan. 23. 09:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!