Hogyan tehetem takarékosabbá a laptopomat?
Figyelt kérdés
Van egy laptopom, nem rég vettem. i3 4030U processzor, 840m vga. Főként játékokra használom, de amikor nem vagyok otthon akkor szeretném ha tovább bírna az akksija feltöltés nélkül. Szeretnék feltelepíteni még egy operációs rendszert, vagy elég egy másik felhasználót csinálni? Youtube-ra, és filmnézésre használnám. Erre a célra melyik a legtakarékosabb operációs rendszer? Most 64 bites win 8.1 van fent egyébként. Win 10 32bit esetleg xp 32 bit hülyeség?2015. nov. 3. 21:16
1/1 anonim válasza:
A 32 bites rendszerek sajátossága, hogy max. 4GB memóriát képesek megcímezni, vagyis ha pl. 8 GB RAM van a gépben, akkor annak a fele nem volna használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!