Hogyan tudnám a laptopomat "kitakarítani"?
Az utóbbi idöben észrevettem, hogy a C meghajtó folyamatosan telik, de fogalmam sincs mivel. :(
Jelenleg kb 6GB szabad hely van , és a gép is nagyon le lassult. Pedig szinte semmit sem tárolok itt, a képeim felhöben vannak, a filmjeim pedig külsö vinyón. Mi lehet ennek az oka? Hogy tudnám kitakarítani?
CCleaner-rel többnyire. A beállításoknál figyelj rá, ha kell akkor ne törölje ki a mentett jelszavaidat meg a kedvenc weblapokat.
Amúgy minimum 10% kell üresen. Amit kehet törölj le róla.
Köszi a választ, megpróbálom!
Törölnék én, csak fogalmam nincs mit :)
Remélem a CC segít, köszi a választ, írok majd hogy sikerült!
ha már érezhető a gép lassulása akkor ott már más is befigyelhet mint szimpla szemét
lehet újra raknám inkább biztos ami biztos
szerintem valami kártevő töltöget le hozzád valamit és az biztos nem egészséges dolog
advansed system care még azért kipróbálnám meg egy jó alapos nod vagy kaspersky scant
CC nem segített, ugyanott vagyunk :( 146 GB a mérete egyébként.
Tovább próbálkozom , köszi a tippeket!
146 GB...szerintem csinálj egy újrahúzást!
Van adat partíciód is, akkor ha van a C-n valami adat azt mentsd át oda. Könyvjelzők jelszavak...
Oksi
Tudsz nekem linkelni egy weboldalt, ahol lépésröl lépésre leírják hogy mit hogyan ? Tudom, Google :) de jobb ha biztosra megyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!