Hogyan tudnám a laptopomat "kitakarítani"?
Az utóbbi idöben észrevettem, hogy a C meghajtó folyamatosan telik, de fogalmam sincs mivel. :(
Jelenleg kb 6GB szabad hely van , és a gép is nagyon le lassult. Pedig szinte semmit sem tárolok itt, a képeim felhöben vannak, a filmjeim pedig külsö vinyón. Mi lehet ennek az oka? Hogy tudnám kitakarítani?
A windows saját Disk Cleanup programját próbáltad? Az kitöröl mindet ami fölösleg. A system toolsban találod meg.
Egy jó progi megtudni melyik mappa telt meg a windows particion a TreeSize Free.
Addig mig nem derült ki hol a gubanc nem érdemes újratelepiteni, rövid idõn belül újra teli lesz.
szóval: startmenü- kellékek-rendszerezközök-lemezkarbantartó.
nagyon vagány dolog volt angolul megnevezni...
Bocsi, nekem angol windowsom van, sosem volt magyar. Ceges laptop. Igy nem is tudom a menuk forditasat, sajnos.
A treesize free forditasa meg nem relevans, mert a neten csakis angolul talalod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!