Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért kezeli lemezmeghajtóként...

Miért kezeli lemezmeghajtóként a winchestert? Hogy ismertessem fel?

Figyelt kérdés
dvd íróból húztam ki és dugtam be a sata kábelt az új vinyóba. biosban nem jöttem rá hol nézhetném meg de megjelent az eszközkezelőben lemezmeghajtónál a neve. merevlemezeknél ugyanúgy csak a C van. oké hogy meg kéne formázni mielőtt használatba veszem de azt így nem tudom hogy nem is érzékeli vagy most nem tudom mi van. segítsetek kérlek. most mit csináljak hogy ismertessem föl? [link]
2016. okt. 26. 19:45
 1/4 T/Z ***** válasza:

Na, hát formázd meg.

Sajátgép ikon --> jobb egérgomb --> kezelés --> lemezkezelés

2016. okt. 26. 19:52
 2/4 A kérdező kommentje:
lemezkezelésnél csináltam rajta egy olyat hogy lemez inicializálása de formázást én ezután sem látok, ugyanúgy fekete sávos
2016. okt. 26. 19:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Mert akkor tök üres, tehát előbb partíciót kellene létrehozni...
2016. okt. 26. 20:04
 4/4 A kérdező kommentje:
na utána jobb gomb és új egyszerű kötet (azok kedvéért akik hasonló helyzetbe kerülnek és olvasnák) és mostmár oké. bekavart hogy még sosem volt két vinyóm, azt hittem kezdettől ott kell majd találnom a sajátgépben és jobb gombbal formázgatni. köszi a segítséget:)
2016. okt. 26. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!