Mindegy milyen winchestert veszek az alaplaphoz?
Sziasztok,
nagyon hangos a winchesterem vennék egy újat de nem tudom biztosra, hogy ehhez az alaplaphoz milyen kell, vagy teljesen mindegy ? illetve 4 giga ram van a gépben elvileg de nagyon sokat használ belőle a gép van amikor 60%-ot (win7be van pici widget ami méri onnan tudom)
Azt is vennék bele még 2 gb-ot ebben tudnátok segíteni?nem tudom hogy elfér e az alaplapon még 2gb illetve hogy tudná e használni.
Előre is köszönöm!
CPU típusa :QuadCore Intel Core 2 Quad Q9550, 2666 MHz (8 x 333)
L2 gyorsítótár 2x 6 MB (On-Die, ECC, ASC, Full-Speed)
Alaplap neve:Intel Buffalo Creek DG33BU
Busz típusa Dual DDR2 SDRAM
RAM foglalatok 4 DDR2 DIMM

van rajta SATA
abbol mindegy milyent veszel de manapsag talan csak sata3 (sata600 masneven) t kapni
ha van kereted SSD n is elgobdolkodhatsz foleg ha kostanid sem nagymeretu akkor 128/256GB os SSD is csoda lesz szamodra

"Nem jó bármelyik, de az összes sata csatlakozós jó lesz"
Most mi van? Ugyan ezt írtam, nem?

Mennyire akarsz új gépet?
Ha mondjuk új alaplapot veszel, kell új processzor is meg memória. Vagy elég ha nagyon olcsón hozzájutsz egy P8P67M Pro+ 13-3120 proci+ hűtő, gyári driverlemez?
Postaköltség áron. Mindig van ilyesmim olyannak akinek szüksége lehet rá.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!