Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől lett ilyen lassú a gépem?

Mitől lett ilyen lassú a gépem?

Figyelt kérdés
a számítógéphez nem nagyon értek mint a velem egykorúak ezért kérem a segítségeteket hogy mit tanácsoltok mit tegyek hogy újra olyan gyors legyen mint amikor megkaptam 13/
2016. okt. 12. 08:15
 1/5 anonim válasza:
Próbáld újratelepíteni?
2016. okt. 12. 08:23
 2/5 anonim ***** válasza:

A kérdésben sajnos egyetlen támpontot, konkrétumot nem adtál meg, ami alapján el lehetne indulni: Hardver, operációs rendszer, felhasználási terület, esetlegesen egyéb észrevétel( mióta lassú, telepítettél e valamit, ami után lassú lett..stb..)

Kérlek pontosítsd a kérdésed, mert ez alapján lehetetlen segíteni.

2016. okt. 12. 08:25
 3/5 A kérdező kommentje:
kb 2 hete ilyen lassú letöltöttem egy játékot de nem foglal nagyon sokat és azóta de már letöröltem de még mindig olyan lassú. újratelepítés az nekem kínai én aszt nem tudom
2016. okt. 12. 08:31
 4/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

sokszor ez szakertonek a helyszinen is hosszadalmas munkat igenyel

szoval igy tavolbol semmit megadva mit is szeretnel?

hivj at egy veledegykorut aki ert hozza

szepen szerzel ilyen baratot mivel eletben is szukseg lesz baratokra

ha lany vagy akkor meg konyebb lehet elhivni fiut segiteni

vagy nem?

2016. okt. 12. 08:33
 5/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#3 ez igy meg mindeg keves es meg mindeg amit leirtal az alapjan nem kellett voln ennek tortenie

de lehet virusos volt vagy felrakott valami plusz programot is netan egy rossz drivert

van e virusirto gepen? futatad e?

fel tudod ismerni van e uj program vagy driver a gepen ami nem torlodott a jatekal egyutt?

talan kep kellene a telepitett programokrol

2016. okt. 12. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!