Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a gond a gépemmel?

Mi lehet a gond a gépemmel?

Figyelt kérdés

Sziasztok az alábbi konfigom van:

I5 6600k

gtx 1060 g1 6gb

2x8gb ddr4 2133mhz

Asrock b150m pro4s

Az lenne a problémám, hogy a cs:go 130fps körüli értéket produkál, interneten néztem videókat és ott 200+ értékeket mutatott, mit tudnék ez ellen tenni? Létezik, hogy az alaplap lenne a gond?

2016. okt. 9. 15:42
 1/10 anonim ***** válasza:
Az nem jutott még eszedbe, hogy lehet hogy lejjebb vannak véve ott a grafikai beállítások, vagy más oprendszert használnak a videók készítői? Egy alaplap nem fog neked leszedni 70 FPS-t jézusom...
2016. okt. 9. 15:45
 2/10 anonim ***** válasza:
nem mindegy hogy 200 vagy 130 fps-ed van?
2016. okt. 9. 15:49
 3/10 anonim ***** válasza:
szegény, nem megy 200-al, csak 130-al? Jajj, egyem a szíved :'(
2016. okt. 9. 15:49
 4/10 A kérdező kommentje:

Megjöttek a szakértők, szerinted az normális kedves első, hogy míg a videóban szereplő srácnak 200+ fps értéket mutat, nekem low-on 130 körüli?

Kedves 2. nem mindegy, hogyha 144hz-s monitort használsz.

ment a lefelé mutató ujjacska.

2016. okt. 9. 15:50
 5/10 anonim ***** válasza:
67%
Honnan tudod, hogy a videósnak is pontosan ezek az alkatrészei voltak? Honnan tudod, hogy a videósnak is azok a grafikai beállításai voltak? Honnan tudod, hogy nem kamu?
2016. okt. 9. 15:53
 6/10 A kérdező kommentje:
Erre az oldalra kár időt pazarolni.
2016. okt. 9. 15:58
 7/10 anonim ***** válasza:
85%
Erre a kérdésre kár időt pazarolni
2016. okt. 9. 16:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Most mégis nekem honnan kellett volna kiszopnom, hogy neked az Low-on volt? Csak segíteni akartam. Egyébként ezer lehetőség van még. Felbontás, RAM és VRAM sebessége, amik különbözhetnek.
2016. okt. 9. 16:22
 9/10 anonim ***** válasza:

cs go alapból csak 2 magot használ ezt inditási beállításoknál 4-8 magig kilehet tolni több mag több fps , a gépednek lazán kellene tudni 200+ fpst

itt van egy jó leírás kit kell csinálni ( Launch commands ) [link]

2016. okt. 9. 17:10
 10/10 A kérdező kommentje:
De jó ránézni a régebbi kérdéseimre, mindig ledöbbenek milyen kuka emberek is élnek a világon. Ha én azt akarom, hogy ne annyival menjen, hanem értelemszerűen egy ilyen géppel jóval több fps-el, egy amúgy is nagy fps-t produkáló játék, akkor menjen úgy, nem az volt a kérdés hogy elég-e a 130fps....Még ha egy i3-as gépet posztoltam volna akkor se lenne 100%-ban érthető az alacsony fps szám pont ennél a játéknál. Onnan tudom, hogy másoknak fixen ez a konfig volt, mert beütöttem a youtubeba a gépem fontosabb részeit + hozzáírtam hogy fps test...de biztos csak kamuzott mind a 35, mert nekik érdekük fűződik ám hozzá. Kár hogy nem lehet kétszer negatívan értékelni.
2018. jún. 24. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!