Laptop lezárásakor hangos zaj indul a hozzá kapcsolt aktív hangfalakból. Mi lehet az oka? A hangfalak 3.5 mm jack audio kábellel vannak a laptophoz csatolva.
Lezáráson pontosan mit értesz?
Lecsukod a tetejét, vagy mondjuk Win+L kombinációt nyomsz?
Csak hogy szép sorban menjünk: külön Hangkártya driver lett telepítve?
(Eszközkezelőben "High Definition Audio Device" szerepel? Ha igen, akkor elsőnek telepítsd a laptopgyártó driver-ét.)
Az elektromos hálózat felől összeszedett zavarok kiküszöbölésére először csak húzd ki a töltőt, ha már kikapcsolt a gép.
Ha így megszűnik a zaj, akkor akkuról használva is kikapcsolnám, hogy úgy is jelentkezik-e a probléma.
A Conexant-ra duplklikk és az Illesztőprogramoknál hasonlítsd össze a verziót a weboldalon találhatóval:
Ha szükséges frissítsd.
Egyébként láttam írtál a DELL-nak is, válaszoltak?
Passzoltak a verziók a Conexant-nál. A következőket a biztonág kedvéért frissítettem: audio driver, chipset (6 setup). Sajnos nem segített.
A Dell-től csak ma válaszoltak, azt ajánlották, h a device managerben cseréljem le a Conexant-ot az Intel HD-re próbából. Megtettem, semmi változás, a probléma tovább él (mind2 változtatás után volt reboot).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!