Tápegység ventilátor nagyon hangos mit tegyek vele?
Figyelt kérdés
Ha hideg van (nyáron semmi hang) indításkor el kezd zúgni majd kb 5 perc utána abba hagyta de a venti megy ugyan úgy. akkor ez mire utal?2016. okt. 4. 09:17
1/7 ókútyafáját válasza:
Nekem is ugyanez a gondom, nem is akármilyen táppal: FPS 400 Hexa+
Benyomom a gépet és zúg mint a fene vagy 5 percig, utána lecsendesedik. Majd a héten szétszedem a tápot megnézem a ventillátorhoz nem e került valami...
2/7 ókútyafáját válasza:
Rosszul írtam. Nem FPS. Az más :D FSP*
3/7 anonim válasza:
Mivel ezek a lehető leglespóroltabb darabok. Célszerűbb lett volna minimum FDB modellt venni egyszerű csúszócsapágyas helyett, vagy ha nagyon zavar, akkor akár félpasszívat.
4/7 anonim válasza:
Ha már nincs rá garancia, akkor szedd szét, és olajozd meg a ventilátor csapágyát. Varrógép olaj, vagy üregelő spray is jó hozzá:
https://www.youtube.com/watch?v=hPyHBH3WwBM&ab_channel=mr820..
5/7 A kérdező kommentje:
igen nekem is fsp tápom van bár többet nem tudok róla az biztos hogy minimum 400w nem tudom sajnos és köszönöm a válaszokat holnap neki állok :)
2016. okt. 4. 21:25
6/7 ókútyafáját válasza:
De bírom, mikor ha valami probléma van valamivel, egyből azzal jönnek a pénzeszsákok, hogy mínem vettí jubbat? Azí nem vettem jubbat, mert nekem ez a jubb. Érted? :D
7/7 ókútyafáját válasza:
Bocs hogy dupla kommentezek.
5 ezer forintos tápot cseréltem erre, amikor megvettem 15 ropi volt. a Gépem össz-vissz 50 ropit ér. Minek vettem volna bele mégdrágábbat? Amúgymeg, Pcforum-on ajánlották ezt a "szakik".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!