Eszméletlenül hangosan zúg a számítógépem! Mivel oldhatnám meg? Többi lent.
Mivel tudnám ezt megoldani? Még azt nem tudom, hogy a processzor vagy a táp-e a hangos! De én a processzorhűtőre tippelek. AMD processzorom van gyári hűtővel, és ugye mindenki tudja hogy az amd gyári hűtői mind sz*rok. Ha lecserélném egy jobbra, pl. erre:
,az segítene? Válaszokat előre is köszönöm!
Szóval a processzor hűtője lehet a hibás?!?
Akkor megveszem ezt a cuccost, mert eléggé irritál a zúgás :/
Köszönöm szépen!
Apró pontosítás, nem minden amd hűtő szar, amit az első fx ekhez adtak nagyon jók voltak gyári hűtőhöz mérten(érintkezési felületen réz, egyetlen alkalom nem rémlik amikor hangos lett volna), a későbbiekhez(vagy legalábbis a visherahoz) már tényleg hangosakat adtak. Na de ez nem amd specifikus probléma, az intel is böszme hangos tud lenni, pláne ha túlhozod(alap órajelen az amd is kulturált hangerőn szól, csak ugye mindenki megveszi "mer nyócmagos" aztán próbálja a gyári hűtővel 4.8 on járatni).
Btw ha csak mostanában kezdett zörögni(és nem akarsz költekezni) akkor elég ha kitakarítod(ettől függetlenül érdemes jobb hűtőt venni rá, a gyáritól minden proci mellett érdemes minél előbb megszabadulni).
Köszönöm a válaszokat!
Egyébként pontosan egy AMD Athlon II x3 455 processzorom van.
3 napja takarítottam ki egy ecsettel és egy sűrített levegős palackkal, szóval nem a por/kosz lehet a probléma.
Kb. 2 hónapja zúg ilyen hangosan, előtte hallani sem lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!