Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől fagy le a számítógépem?

Mitől fagy le a számítógépem?

Figyelt kérdés

Fent volt régebb óta egy Win7, nem volt beállítva és egy idő után készenlétbe rakta magát. Indítás után pár percel kékhalál, így reseteltem jópárszor.

Újratelepítettem a gépet és egy idő után teljesen lefagy, beakad a hang és a kép sem mozdul. Hardveres lehet a probléma oka ugyanis a NUM Lock-ra sem reagál.

A RAM-okat cserélgettem, kipróbáltam úgy hogy kivettem 1et-1et de ugyan az.

Tisztában vagyok vele hogy lehet VGA, CPU, Alaplap hiba, de hogy bizonyosodjak meg róla hogy mi a hasfájása és mit cseréljek le rajta? (Játék közben, és játék nélkül is egyaránt lefagy teljesen véletlenszerű időpontban, valamikor kevésbé, van amikor több ideig bírja fagyás nélkül.)

Konfiguráció:

Alaplap: Gigabyte GA-EP45-DS3

CPU: Intel Core Quad 2 Q8300

RAM: 2GB DDR2 Kingston + 2GB DDR2 Kingmax

VGA: nVidia Geforce 9600 GT

2016. aug. 30. 18:01
 1/5 anonim ***** válasza:
hdd
2016. aug. 30. 18:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Erős a gyanúm rá hogy az. De meg szeretnék róla bizonyosodni mielőtt feleslegesen pénzt költök!! Van rá program?
2016. aug. 30. 18:09
 3/5 anonim ***** válasza:
HDD Sentinel.
2016. aug. 30. 18:22
 4/5 A kérdező kommentje:
"A merevlemez állapota hibátlan"
2016. aug. 30. 18:41
 5/5 anonim ***** válasza:

szedj le egy live linux disztrót(pl linux mint) és rakd egy pendrivera

kösd le a hdd-t és bootolj be róla

ha nem szaggat a hdd lesz

//nekem van egy ide winyóm, a hds 100/100-as mégis fagyogat a gép tőle

2016. aug. 30. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!