jelenleg intel (6.gen) procik közül "válogathatsz"
Amd a zen prociával fog hamarosan jönni aztán majd kiderül.
Én itt szoktam összehasonlítgatni a procikat. Játékra jobb az intel, mert magasabb az egy magra jutó teljesítmény. Hiába a magas órajel, az intel prociknak kicsit más az utasításkészlete ezért jobbak.
Azonos teljesitmeny mellett olcso, de retek sokat fogyaszt: AMD. Retek draga, de hihetetlenul keveset fogyaszt: Intel.
Ennyit kell eldontened: eros tap, jo nagy hutoborda es egy olcsobb CPU, vagy 'gyengebb' tap (ugy ertem, teljesitmenyre, nem minosegre), gyari borda, cserebe draga CPU. Minden mas hitvita, ertelmetlen. Az integralt grafikus adapterek mindegyikben alkalmatlanok jatekra, tehat ugyis diszkret VGA-t kell venni.
Ne ajánlgasd azt az oldalt senkinek, talán csak a windows élményindex irrelevánsabb nála.
Ahogy írták fentebb, intellel jobban jársz, ha jól sikerül a zen akkor lesz értelme megint amd ről beszélni(vagy novemberben, vagy valamikor tavasszal).
#6 Miért nem jó a CPUboss?
A geekbench értékeket szoktam nézni, szerintem az elég mértékadó. Amúgy van még ezer hasonló oldal, csak a google ezt sorolja előre. Mondj jobbat.!
Mert szintetikus tesztek alapján hasonlít hardvereket, nem valós mérések alapján, ez olyan számítási hibákhoz vezet miszerint egy 40 ezres fx alig gyengébb mint egy 110 ezres i7. Ezért.
userbenchmark.com pl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!