Egyik sem gamer konfig, ha netán úgy érted, hogy játékra melyik a jobb akkor a második.
2016. aug. 27. 01:16
2/13 anonim válasza:
Csak nem jófogáson nézted?
2016. aug. 27. 01:21
3/13 anonim válasza:
GT VGA-nál még az integrált is erősebb :)...ezek használt gépek?
2016. aug. 27. 01:52
4/13 anonim válasza:
Prociban és alaplapban valószínűleg az első konfig a jobb, viszont videokártyában messze a második.
2016. aug. 27. 01:54
5/13 anonim válasza:
Az nem videokártya, hanem egy processzorba integrált grafikus vezérlő.
2016. aug. 27. 03:42
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket!
2.Válaszolónak: Igen ott néztem!
3.Válaszolónak: Nem tudom ezt nem írják!
2016. aug. 27. 10:00
7/13 anonim válasza:
Mennyi pénzt szánnál a gépre?
2016. aug. 27. 11:52
8/13 anonim válasza:
Ez az amd minden szempontból jobb - de nagy meglepetés lenne ha nem így lenne, hat évvel fiatalabb.
2016. aug. 27. 12:37
9/13 anonim válasza:
Egy C2Q azért még ma is egy tűrhető proci, különösen hogy könnyen húzhatóak. Meg ez anno felső kategória volt, tehát nem egy gagyi 10 ezres lapot, hanem egy akkori Ftban 30-40 ezres lapot toltak alá.
Szerintem IRL nem jobb konfig az iGPU-n kívül, de persze ha valaki nem hajlandó VGA-t venni bele, akkor játékra egyértelműen a 2. a jobb.
2016. aug. 28. 21:02
10/13 anonim válasza:
A c2q ma már nagyon nem ajánlott játékra, rakhatna mellé akármilyen kártyát, minden rosszabbul futna mint az amd n. Lehetett anno felső kategória, ha valami ilyen öreg akkor azzal nincs mit tenni. P4 is volt felső kategória, mgésem ajánlotta senki 7+ évvel a megjelenése után őket(de a mostani fél milliós i7 is nevetséges teljesítményt fog nyújtani ennyi idő múlva az akkori alsó-középkategóriához kategóriához képest is).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!