Melyik a jobb? Szükös a keretem ezért kérdés melyik a jobb játékcélbó? Kérlek ne irjatok olyat mennyi a keret összerakok eggyet mert ezt nem szeretnem megosztani mert máshogy veszem az alkatreszeket mint pl Ipon ahol dragabbak.
I3-6300+alaplap+DDR4 2400MHz+régi táp 420W+R9 280X vagy R9 380X.Vagy AMD 8320E+ alaplap +DDr3 1600MHz+R9 280X vagy R9 380X ...Tudom hogy az intel bövithető és ezért nem tudom hogy mi legyen mert a keret miatt egyenlöre alapbol a regi videolartyat hasznalnam+az alaplapet"csgora jo az "De en mindenkeppen böviténem jövö feb egy i5-6500 vagy 6600k ra illetve jönne mellé egy erős márkás táp is és akkor kerülne bele a videó kártya is...ha AMD akkor kapna egy FX 8370E-t
+ vidikártya+táp...Melyik érné meg jobban?
A 420w-os régi táp(valószínűleg LC power) nem lesz jó az új gépbe.
i3-6100, 8gb RAM, XFX TS 450w, VGA-ra meg még gyűjtsél, ha ezek mellé nem jönne ki a keretből egy RX470(ami jobb vétel mint a 380x).
Egy noname tápot ne merj berakni egy r9 280x mellé
#2 +1
Ok most mi van gépedben, ls kb. mennyit tudnál rá költeni?
Milyen idősek a hardverek?
amd inkább nem de jó config min2
AMD zenn am4 ddr4es jön nem soká
"nyeltankönyvről" még én se hallottam, mi az?
egyébként jogos, 19%-os inkább tanulj, ne ajánlgass
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!