Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Olyan egér érdekelne, ami egy...

Olyan egér érdekelne, ami egy gamer egér érzetét kelti és szép kéken világít, mert találtam egereket pl: AULA Ghost Shark, de ezek más színen is világítanak, én pedig azt szeretném hogy csak kék legyen. Vagy be lehet ezeket állítani?

Figyelt kérdés

2016. szept. 7. 23:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

# 9

Próbáld ki és utána nyilatkozzál.

2016. szept. 9. 07:43
 12/16 anonim ***** válasza:
Vissza térve az AULA Ghost Shark-ra, nem érdemes megvenni. Bár be lehet állítani kékre, de!!!! csak 2000dpi felbontást tud, ami komolyabb játszáshoz nagyon kevés. Az USB is csak 300 válasz/másodperc. Kicsit komolyabb egerek 5000dpi fölött és 1000 válasz/ másodpercet tudnak. Ekkora különbség a CSGO-ban és esélyed nem sok.
2016. szept. 9. 08:01
 13/16 anonim ***** válasza:

# 5 vagyok. Árulja mér el az aki lepontozott. Mi a redvás anyádért pontozol? Ismered azt a két egeret amit linkeltem? Használtad már? Volt már a kezedbe? Esküszöm pár ember fejét itt legszívesebben szétverném. Idióta f...kalapok.

Kérdező. Azt veszel amit akarsz. Leszarja mindenki. Főleg az ilyen lepontozó hülye gyerekek.

2016. szept. 9. 09:05
 14/16 anonim ***** válasza:

#12: "Kicsit komolyabb egerek 5000dpi fölött és 1000 válasz/ másodpercet tudnak. Ekkora különbség a CSGO-ban és esélyed nem sok."

Azt ugye tudod, hogy a hivatásos CS:GO versenyzők 99%-a 400-800 dpi-vel játszik? 5000 dpi... Miért nem mindjárt 12000?

2016. szept. 9. 09:49
 15/16 anonim ***** válasza:
Félre érthető voltam, igazad van. Az USB frekvenciája kevés.
2016. szept. 9. 17:18
 16/16 anonim ***** válasza:
minél kevesebb plusz gomb van egy egeren annál gamerebb. A legfontosabb a szenzor és a kapcsolok a fogás az a harmadlagos dolog,12 ezertől már jó gamer egereket kapni.
2016. szept. 9. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!