Gaming perifériákhoz kéne egy két ötlet, tanács (. )?
Van egy egész jól összerakott elképzelésem egy gaming PChez. Alapjában fekete házban vörös fényű világítás lenne. A monitort is úgy fogom megvenni, hogy fekete-vörös domináljon. De a többi perifériával bajban vagyok. Néztem a két nagyágyút (Razer, SteelSeries) és bevallom, nem tudom hogy megérik-e az árukat. Habár az egerem most is SteelSeries-es GW2-ős változat, és elégedett vagyok vele.
Valaki tud-e ajánlani olyan egeret, amely beleillik a stílusba (fekete-vörös). Legalább 2 programozható gombot szeretnék rá, és legalább 3000 dpi.
Billentyűzet: szintén olyat szeretnék, amely beleillik a fekete-vörös stílusba. Nem muszáj mechanikusnak lennie, de nem szeretem azokat a billentyűket amiket túl könnyen le lehet nyomni. (A jelenlegi egy Azona KB-7200 PS/2-es billentyű, ha valaki ismeri...)
Fejhallgató: Szintén elvárásom lenne az hogy stílusban legyen. Itt más elvárás az, hogy minőségi fejhallgató legyen, nem muszáj hogy mikrofon is legyen rajta, de jó legyen a hangzása mind zenehallgatásra, mind FPS-hez.
Az árkategória mind3 terméknél mind1. Jöhet drága, jöhet olcsóbb, de az elvárásaimnak megfeleljen.
Előre is köszi mindenkinek a segítséget!
(u.i.: bocs hogy hosszúra sikerült)
Egér: STEELSERIES Sensei (vagy Sensei RAW, kisebb/olcsóbb kell) -fekete, változtatható színű világítás
Billenytűtet:
Fejhallgató: Asus Rog Orion
asus cerberus is fekete piros
van belőle egér bill stb.
A Sensei jobb egér mint a Cerberus, és a billentyűzet nem mechanikus.
Én itt jó minőségű 'gamer' perifériákat írtam amiknek még nem szállt el az ára, nem belépőszintűeket, amilél RoG nevet kell megfizetni első sorban.
Asus cerberus billentyűzetet néztem ki magamnak szerintem neked is passzolna a géphez.
Egerből hogy melyik néz ki jól azt nem tudom, de nekem 3 napig volt egy 24ezer ftos razer egerem, és inkább lecseréltem egy 1500 Ft os geniusra. Szóval lehet jó csak én nyúltam mellé ezt nem tudom.
Nekem a világítás a legutolsó szempont egy perifériánál, de te tudod.
Billentyűzet: Ozone Strike Battle
Egér: Roccat Kova 2016 vagy Logitech g402 (olyan színben világítanak, amilyenben akarod)
Fejhallgató: HyperX Cloud II, vagy HyperX Cloud Revolver
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!