Mi baja lehet a számítógépnek/egérnek?
Figyelt kérdés
Egy áramszünet után a gép elszállt. Utána indítás után az egeret nem érzékeli vagyis az elején világít és hangjelzés is van, hogy csatlakoztattam de utána kialszik és semmi kipróbáltam más egérrel is és ugyan ezt produkálta. Szerintetek mi lehet a probléma?2016. szept. 6. 10:21
1/3 anonim válasza:
Táp?
lehet kib... az usb portokat.
2/3 anonim válasza:
Valószínűleg nem kap elég áramot az USB-n keresztül. Ennek szoftveres (BIOS) oka is lehet, rosszabb esetben tényleg károsodott a gép.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Végül szakihoz vittem és azt mondta hogy az áramszünet hatására valami átíródott az oprendszerben.
2016. szept. 20. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!