Játék közben miért fagy a gépem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Remélem, érthetően írom le: az lenne a problémám, hogyha elindítok egy játékot, kb. 2 percenként mindig kilép, tölt és utánna tovább megy. Szinte mindegyik játéknál ezt csinálja. Mi lehet a probléma? Windows 7em van, nem tudom, hogy ez számít-e, de a másik, gyengébb gépemen, amin XP van, nem csinálja ezt, azokon normálisan megy minden. Köszönöm előrre is a választ/válaszokat. Ha kell még valamilyen információ, szólj!2010. ápr. 21. 12:20
11/12 anonim válasza:
nálam is ez a probléma,de azt mondta egyik ismerősöm,hogy vagy a memória,vagy videokártya a gyenge
12/12 anonim válasza:
képzeld: azért csinálta mert forró volt a proci,bizony 95 fokos,most tettem bele pasztát,ventilátornak lecsavaroztam az egyik letört lábát,és jééé! 40fokos lett a proci. Azóta nem csinál ilyet,ja meg 32 bites win 7 van akkor elég 1GB ram,ez nekem is elég,meg a gépnek is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!