Újraindul a gépem játék közben, miért lehet ez?
Sokáig bírja egy-egy játékban, de utána hirtelen minden ok nélkül újraindul. Ha csak netezek akkor általában nem. Illetve, ha rányomom a ventilátort (ami hűti a szobám. :D)akkor sincs semmi gond, de sokszor szoktam live-ozni meg beszélgetni skype-on és akkor nagyon zúg. Amilo notebook PI 3540
- Vagy túlmelegedés és akkor a venti hűt még rá.
- Vagy túl sok áramot kap és biztonsági okokból lekapcsol.
Mit tudok tenni ellene? Cserélni kell dolgokat vagy tisztítani? Laptopról van szó. Amilo notebook pi 3540
túlmelegedés lehet
van még garanciará?
Először takarítás...venti kiszedése, hűtőborda kitakarítása belülről. Azután alátámasztás, kupakkal, vagy vmivel, ne melegedjen át alatta az asztallap.
Ha más nem, akkor notebook hardware control:
CPU->Control menüben van egy táblázat elvben, ott be kell pipálni vi alacsonyabb szorzót, ergó visszaveszel a proci teljesítményéből.
Nekem pl 1.73GHz-ről le van húzva 796MHz-re, alap feladatokra elég, játéknál meg ahogy jön, bepipálsz nagyobbat, hogy játékra elég legyen, de fullon se legyen, nekem így nem melegszik vészesen.
Utolsónak van igaza!
Laptopok nem játékra valók. Amikor játszol valami játékkal akkor a gépedet maximálisan kihasználja(proci memória, videokártya stb..)Ha elér egy bizonyos hőfokot akkor nyilvánvaló lenyomja a gépedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!