Játék közben miért fagy a gépem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Remélem, érthetően írom le: az lenne a problémám, hogyha elindítok egy játékot, kb. 2 percenként mindig kilép, tölt és utánna tovább megy. Szinte mindegyik játéknál ezt csinálja. Mi lehet a probléma? Windows 7em van, nem tudom, hogy ez számít-e, de a másik, gyengébb gépemen, amin XP van, nem csinálja ezt, azokon normálisan megy minden. Köszönöm előrre is a választ/válaszokat. Ha kell még valamilyen információ, szólj!2010. ápr. 21. 12:20
1/12 anonim válasza:
Szia!Próbáld meg kiportalanítani a számítógép belsejét.Én porszívóval takarítom ki, mert nálam is előfordul ez a hiba.De vigyázz, ki ne húzódjanak a kábelek, mert az további problémákat okozhat.Ha így se javulna, kérlek írj:D
2/12 A kérdező kommentje:
Okés, köszi, megpróbálom:)
2010. ápr. 21. 13:06
3/12 A kérdező kommentje:
Sajnos még mindig ugyanaz a helyzet:(
2010. ápr. 21. 13:42
5/12 A kérdező kommentje:
Már formatáltam és újratelepítettem, de hiába. Köszi a választ amúgy:)
2010. ápr. 21. 13:48
6/12 anonim válasza:
windows 7-el van a probléma tuti, eredeti vagy netről töltötted?
8/12 anonim válasza:
hát elsősorban írd le hogy milyen a géped összeállítása. A windows 7 sokat igényel, lehet, hogy egy "lassabb" összeállítású gépre telepítetted fel. (pl van 1 Gb RAM-od abból kb. a win7 lefoglal 800-900 MB-ot marad 100-200 MB a játékhoz ami NAGYON nem elég
9/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Az op.rendszer eredeti és 2Gb a ram.
2010. ápr. 24. 07:59
10/12 A kérdező kommentje:
Felraktam rá az xp-t, de így is:(
2010. ápr. 27. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!