Demongammer kérdése:
A videókártyám hirtelen melegszik gyors válaszokat létszi ? Mitől lehet?
Figyelt kérdés
50°C mikor bekapcsolom és mikor megnyitom a böngészőt akkor pedig felugrik egyből 60 ra ha youtube on elindítok valamit akkor 90-110 vagy tovább is felmegy, 110 nél inkább bezártam valaki megtudná mondani mitől lehet? Takarítás után lett ez levettem a hűtőbordát is és ott is kitakarítottam2016. aug. 26. 19:36
11/19 Lord Hidan válasza:
Youtubre és linkelsz. De a paszta nagyon fontos ezer forintért kapsz normálisakat evgyél egyet és egy borsónyit nyomjál rá egyből jobb lesz.
Attól is túlmelegedhet ha túl sokat raksz nem hogy akkor ha nem is raksz... Így csak veszélyezteted ne használd 90fok fölött
12/19 Lord Hidan válasza:
evgyél = vegyél. ne hogy egyél-nek olvasd :D
13/19 A kérdező kommentje:
olcsón valami jó videókártyát tudtok nekem mondani? olyan 20 e körül, 1-2 játékra kéne, persze nemvárom el hogy ultrán menjenek,de az se baj ha van olyan is
2016. aug. 26. 21:24
14/19 A kérdező kommentje:
???
2016. aug. 26. 21:24
15/19 anonim válasza:
Használtan nézelődj ilyen árkategóriába.
16/19 anonim válasza:
Kell paszta, ótvar fos 200ft os is 100000x jobb mint a semmi. Kegyetlen sokat számít igen. Nélküle shoa semmit ne használj. Ennyiért használtan egész jó kártyákat kapsz. Ennyiből pl AMD7850 is kijöhet, azzal azért akár ilyen battlefield 4 is simán megy. De legyen elég ramod, és legalább egy erősebb 2 magos processzorod.
17/19 A kérdező kommentje:
a gépembe 6 GB ram van és egy 2.6 os proci dual core a gta 5 szaggat mint állat, de nem mindig, az s ztema videókártya átka lehet
2016. aug. 27. 09:38
18/19 Lord Hidan válasza:
Egy ilyen kártyával nem csoda hogy szaggat ez nem játékra való kártya
19/19 A kérdező kommentje:
most figyeltem meg hogy a videókártyámon a hűtés csak 52% on megy hol tudnám én ezt felhúzni?
2016. aug. 27. 09:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!