Miért melegszik ennyire a videokártyám? Sapphire HD7870 XT
Far Cry 4 alatt 20perc játék után felment 90fokra már a gép is újra indult pedig gta 5nél még egész normális volt
Mit tudnék vele csinálni? Egy házventit már vettem bele javult is tőle -10fokot de többet nem tudok bele tenni vga hűtőt meg nem akarok venni mert akkor kár volt megvenni ha ennyitkell még rá költenem
Mit javasoltok?
Passz 1 hete vettem és szerintem még nem volt.
Gari papir szerint 2év 3hónapos a kártya A pasztázás megoldaná?
Akkor a teendők:
Szedd szét teljesen, és pucold ki teljesen a hűtőbordákat, illetve a ventilátorokat. Egy kompresszor sokat tud ebben segíteni. Utána teljesen távolítsd el a régi pasztát, se a hűtőn, se a GPU-n ne maradjon egy szikra sem. Végül kenj fel egy lehelletvékony réteget, és rakd össze a kártyát. Figyelj arra, hogy a hűtő rendesen legyen rögzítve.
Köszi a segítséget mindenkinek megy a zöld :)
Bár van otthon pasztám inkább szakemberre bízom félek h elrontanám
Ha úgy érzed, hogy nem tudod megcsinálni, akkor ne kockáztass.
Vidd be a helyi pc boltba a gépedet, és kérd meg, hogy takarítsák ki az egész gépet, a VGA mellett, mert ezzel jobban jársz.
Inkább be viszem hétfőn igen :)
A többivel nincs gond 1hónapos a gép ház ventit is a héten vettem új cpu hűtőt is ma reggel raktam föl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!