MacBook Air 13" 128GB megérné?
Figyelt kérdés
Jelenleg egy őskori Windows XP számítógépet húzok, még pentium dual core procival, és ddr2 rammal. Szeretnék már újítani, de mivel 2 év múlva egyetemre szeretnék menni, ezért asztali gépek minimum 5 évig kilőve :D. Nézegettem Windows operációs rendszerrel felszerelt modelleket, viszont azokból a normálisak szintén olyan 250 ezer forint kezdődnek, a MacBookot meg meg tudnám most venni 290 ezer forintos áron. Sok furcsa dolgot hallottam már a Windows 10-ről (adatvédelmi botrány, kékhalál), és mivel már egy iPhone SE büszke tulaja vagyok 1 hónapja, úgy gondoltam ideje lenne kipróbálni azt a híres-neves MacBook Air gépezetet. Ami engem aggaszt az a tárhely. Nem grafikai szakra szeretnék menni, hanem pedagógusképzőbe vagy jogi szakra, ahol inkább Word/PPT fájlok kellenek. Elég ezeknek a 128 giga? A gépet egyébként netezésre, szövegszerkesztésere, és filmnézéshez használnám. Azért is gondolkodok Macben, mert az egyik ismerősömnek egy 2012-es MacBook Air modellje van, és még mindig vígan működik, míg azt hallottam hogy az ilyen árú/évű Windowsal felszerelt gépek belassulnak, és drasztikusan romlik az akkumulátor idejük is.2016. aug. 26. 17:19
11/12 anonim válasza:
Netezéshez, szövegszerkesztéshez és filmezéshez bőven elég egy 80,000-120,000 forintos laptop is, ha csak tényleg ezekre használod, akkor pénzkidobás 290,000-es macbookot venni
12/12 anonim válasza:
11# Igen és TV nézésre bőven elég egy 20 ezer forintos képcsöves TV is, mégis sokan megveszek a 150 ezer forintos oled TVket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!