Macbook Air megérné nekem?
Figyelt kérdés
Processzor: 1,3 GHz i5 MB L3( Turbo Boost 2,6 GHz-ig)
Videókártya: intel HD Graphics 5000
Sajnos nem igazán ismerem ezt a videókártyát, ezért kérem véleményeteket. Amire főként használnám: Photoshop, Lihgtroom, Gta San Andreas
2016. febr. 14. 10:18
1/4 anonim válasza:
nekem nem hangzik jónak. erőseb gépet keress, ez a fajta csak kirakatosnak jó.
2/4 A kérdező kommentje:
Jelenleg egy i7 van. Gtx 640m-el. Lehet marad inkább ez. Teljesen jó. Köszi!
2016. febr. 15. 19:52
3/4 anonim válasza:
* GT 640m
Egyébként pedig általánosságban az Adobe termékek jobban futnak OS X alól mint Windows-on. Az Air-el még kapsz egy átlag 9-11 órás akksi időt, vékonyságot, portabilitást, stb.
A Mac-ek főként munkaeszköznek jók (persze játszani is lehet rajtuk, de arra inkább Windows). Neked kell eldöntened, hogy javarészt mire fogod használni, mert feleslegesen kár kiadni érte egy prémium összeget.
4/4 A kérdező kommentje:
Pontosan, 2. Nekem ezért kéne. Mert portable eszköz teljesen, az akksija is bír rengeteg időt. Viszont nem szívesen cserélem le a mostani laptopom, i7, Gefore 720M-et. (Bocs az elöbb elírtam.) Azért, mert ez jóval erősebb, de az még is jobb lenne nekem.. Ötlet? Esetleg valaki nem venné meg? :D:D
2016. febr. 16. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!