A macbook air 13 jo?
Figyelt kérdés
Apple telefonom van mar eleg regota es elegge kiismert vagyok az iphonenal kapcsolatban ,de a gepeikhez nem igazan ertek:) hogy melyik mitol jobb a masiktol. Mas-mas webhelyen mas-mas informaciokat olvastam a macbookokrol (leginkabb az air modellek erdekelnek). Valaki akinek van, tudna mondani rola velemenyt?:)2016. febr. 13. 11:57
1/6 anonim válasza:
A kerdes, mire akarod hasznalni.
2/6 A kérdező kommentje:
Filmezes, kepeket tarolnam rajta, ebook, netezes, meg sulihoz sok dolgot kene rajta csinalnom :) tulajdonkeppen mindent a telefonomon vegzek el, ami szerintem nem tesz jot neki. Ezertlenne jo egy gep, hogy atvegyen par feladatot:) meghat mennyivel egyszerubb nagyobb feluleten dolgozni. Nagyon durvan ki lenne hasznalva a gep ,sok dolgom lenne vele es eppen ezert szeretnek egy strapabiro, tartos gepecsket. A macet egyik ismerosom nagyon dicserte (neki pro van). Nem szukseges nekem hogy a legujabb es legdragabb modell legyen. Ami nem lenne hatrany, az az hogy elegendo tarhely alljon rendelkezesemre
2016. febr. 13. 12:19
3/6 anonim válasza:
Hat... talan.
Komolyabb munkara nem tul idealis, de amugy nem rossz.
(en mondjuk nem vennek airt, mert tul sok kompromiszumot kivetel azert, hogy konnyu es pici legyen, de ez szubjektiv velemeny)
4/6 A kérdező kommentje:
Akkor mit ajanlasz?:)
2016. febr. 13. 18:57
5/6 anonim válasza:
Vagy rendes laptopot, vagy tabletet. az egyik elegge eros a kompromiszummentesebb elethez, a masik meg konyebb, de megis alltalaban eleg kategoria.
6/6 anonim válasza:
Pedig pont a Mac az amit munkára fogsz inkább használni, mintsem játékra.
Az Air pedig már évek óta folyamatosan kapja a legjobb egyetemista laptop címet.
Én bátran ajánlom, de győződj meg arról, hogy az OSX neked való, vagy sem, mert az a 9-12 órás akksi idő, és még sok más nem fog igazán működni ha Windows-t raksz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!