Milyen felhasználóknak ajánljátok a macbookokat?
tervezem hogy veszek egyet,netezésre, böngészésre használnám meg talán picit játékra.
macbook prot vegyek ,vagy air-t?
"netezésre, böngészésre használnám meg talán picit játékra" - abszolut nem erre valok ezek, annyi penzbol amennyibol egy Mac-et veszel, vehetsz egy bivaly PC-t.
szerintem bazi felesleges Mac-et venni ha nem hasznalod ki, hacsak nem azert, hogy vagizhass vele...
felre ne erts, nekem is iMac van otthon de en kulfoldon elek es a normalis fizetesemnek koszonhetoen 2 heti fizubol bevallaltam egy 27'-t, de ki is hasznalom, video editalas, foto kezeles, es a filmek stream-je is arrol megy illetve egyeb munkat is vele csinaltatok, de ha kene egy hobbi gep "netezésre, böngészésre használnám meg talán picit játékra" csakis PC!
A Mac-ek munkagépek és mutatósak is.
Ha van pénzed és megbízható jó gépet akarsz hosszútávra, akkor prezik tartásához, office-hoz és netezéshez is jó lehet egy mac. Főleg, hogyha sokat menne egy-egy nap.
Játékra kb totál alkalmatlan az alapgép a 15"-os verzióban már van dedikált videókártya, az esetleg jó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!