Szerintetek ez mennyire erős gép?
Proci: I7-6700
Videókártya: AMD Radeon rx 480
RAM: 16GB
"sokat" valakinek 2 hónap a sok, valakinek 2 év...
Ádámnak amúgy igaza van :/
Igaz..
akkor csak az elmúlt 9 évet nézve, tesóim gépeivel együtt:
HD2600XT (ment vagy 3-4 évet azután sógormhoz került, aki még mindig gyűri)
HD3850: használtam másfél évet, eladtam
HD4670: párom nyomta vele 2 évig, utána a kollégám fia
HD4830: 2 évig nyúztam sokat, nagyon szerettem, öcsém kollégája nyúzta még utána még 1,5-2 évig mire lecserélte
HD5550 GDDR5: feleségem tesója nyúzza nagyon sokat már hosszú évek óta.
HD5670: egyik tesóm nyúzta majdnem 3 évig, ezt gariztatni kellett
HD5750: feleségem nyúzta kb 2 évig majd az egyik tesóm még kb ugyanennyit és végül eladta.
HD6850: majdnem pontosan 2 évig használtam, imádtam!
HD7770: ebből három van még mindig használatban legalább 3 éve (tesóim, feleségem)
HD7850: több, mint másfél évig volt nálam, nagyon jó kártya volt
Persze ezen időközben megfordult nálunk 8600GT (nekem a HD3850 előtt), 8800GTS-512 (használtan vette tesóm, kb fél évig bírta), GTX660 (én kipróbáltam két hónapig, majd havernak eladtam baráti áron, máig használja), most GTX960.
Másfél évig tartott, azt hittem már sose lesz meg, CPU-t is majdnem 4 hónapig vadásztam, mert akitől vettem volna végre egy 3570K-t azt mondta, hogy leesett és !KETTÉ!tört... (ja azt láttam másnap, hogy eladta másnak...)
Most igaz kicsit könnyebb mert még nem ittam egy fillért se a ballagási pénzből, így a megmaradt 86 ezer (jó persze volt amire kellett költeni ígyis-úgyis), ehhez még kell dolgoznom már csak 2 hetet + várni 2 hetet a fizetés napjáig, majd várnom kell, hogy a névnapom lecsengjen (mert számlán kell hagyni egy bizonyos pénz mennyiséget ugye) és akkor talán összejön 100+ ezer, hogy egy nyamvadt 1060-at végre be tudjak tuszmákolni a gépbe (aminek a problémái lassan 3 hónapja kísértenek, hogy szakadna rá az ég...), csak azzal nem vagyok kisegítva még, mert hiába veszem meg, ha a házba nem fér be...
Szóval megint +1 hónap munka a suli mellett, és akkor örülök, hogyha hazaérek akkor majd bármit is lehet csinálni, aztán majd még álljak neki az egész konfigot kibányászni és átültetni egy másik házba.
Megértem én, mert tudom milyen az amikor valami nagyon kellene már, de nem megy (szülőt meg nem akarom/akarod lehúzni, már ha van benned ennyi gerinc...), csak azt nem tudom megérteni, hogy mostanában mindenki sír, hogy ezt meg azt nem engedheti meg, erre csak azt látom, hogy mégis megengedte magának, na ilyenkor mivan???
---------
Na de akkor tőlem is kapj választ, jó lesz a gép, videózáshoz meg főleg.
"Miért ne vegyek? Épp azért fogok venni (még nem vettem meg) AMD vidikártyát, mivel az egyik ismerősömnek is olyan van, és azt mondja nagyon jó."
Szal ha az ismerős aszongya, hogy a paradicsomos hal sütemény, akkor az az? Ééééértem.
Ádám. Ajánlom figyelmedbe:
alaplapot nem írtál,sem tápot,se hűtést így ez egy kicsit hiányos
amúgy olyan a géped mint az enyém
csak nekem 6700k-m van,asrock z170 extreme 4 alaplapom,kingston hyperx fury ssd-m , kingston hyperx 2x9gb 2400mhz ram,ja és msi radeon r9 390, corsair h75 vízhűtő,fsp raider 750, de jó kis géped van csak hiányosan írtad le
poén veszély,olyan izmos a géped mint dwayne johnson.
na jó azért nem mert akkor nem rx 480-at kéne belerakni hanem gtx titan x pascal-t.
Tudod mit találtam? Egy ugyan olyan konfigos YouTube-os embert. Unalmamban keresgettem a Doom videók között, és megtaláltam. Természetesen eléggé "alul" volt, mert alig van nézettsége. Iyen lesz akkor kb. a géped (Neki a vidi kártyája gyári tuningos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!