Mennyire számít ez jó gépnek?
Alaplap: ASRock H97 Pro4
CPU: AMD X6 FX-6300
VGA: GIGABYTE GeForce GTX 750 Ti OC
RAM: Kingston 8GB DDR3 1600MHz
HDD: Toshiba 3.5" 1TB
Táp: Cooler Master Elite Power 600W
Jah..akkor középszerű, néha füstölgős és szikrázós... de nem gép.
Én gép alatt azt értem, ami képes megindulni és mindene kompatibilis egymással. De lehet,hogy elnéztem a kérdést :)
...Kérdésre: sajnos ez így használhatatlan, erős kompatibilitási problémák miatt:
Alaplap: 970-es AM3+ AMD lap kellene
v.
Intel 1150-es Haswell processzor
H97 + FX 6300
Biztos nagyon profi lehetsz, ha te ezeket csak úgy simán bepárosítod. Nekünk többi földi halandónak kompatibilis procit kell vennünk a laphoz, mert nem tudjuk másképp beleszerkeszteni...
Alaplap-proci gondot már leírták, táp feleslegesen nagy meg ritoa gagyi is. Ehhez a géphez ha intel procit veszel, bőven elég 450 watt is. Gtx 950 alatt újonnan nek nagyon éri meg vgat venni. Vramot nem irtál videokártyához, remélem mqx 2gbosat néztél ki (bár így is alig tud többet kihasználni 1 gbnál olyan gyenge szegény).
Szerintem is jobb lenne, ha kiírnál új kérdést összeggel, mire kel, nlmev mi kell (csak gép, vagy perifériák is, monitor, bill stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!