Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek ez mennyire erős gép?

Szerintetek ez mennyire erős gép?

Figyelt kérdés

Proci: I7-6700

Videókártya: AMD Radeon rx 480

RAM: 16GB

2016. aug. 18. 17:05
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
Értem, de azt még nem tanultad meg, hogy NE vegyél AMD kártyát....
2016. aug. 18. 17:50
 32/51 anonim ***** válasza:
Most nem veszekedni akarok, de ha már megvan rá a pénzed akkor inkább nVidia káryát vegyél :/
2016. aug. 18. 17:51
 33/51 A kérdező kommentje:
Miért ne vegyek? Épp azért fogok venni (még nem vettem meg) AMD vidikártyát, mivel az egyik ismerősömnek is olyan van, és azt mondja nagyon jó.
2016. aug. 18. 17:52
 34/51 A kérdező kommentje:
"TESZT: AMD Radeon RX 480 8 GB - A GeForce-gyilkos-jelölt"
2016. aug. 18. 17:53
 35/51 anonim ***** válasza:

há me csak XD

nekem amd van, de nem nagyon vagyok megelégedve vele...

ezen az oldalon is ha látok egy "jó gép ez így?" vagy hasonló kérdést, a legtöbben intel+nvidia van...

na meg a legtöbb jutub videós is nvidiát használ.

de te tudod.

2016. aug. 18. 17:55
 36/51 A kérdező kommentje:

Hát nekem ez elég sovány indok, hogy "Há me csak XD"..

Írd le privátba mi a gondod a kártyáddal!

2016. aug. 18. 17:56
 37/51 A kérdező kommentje:
Ebben a gépemben is AMD van (nem valami új már) én meg vagyok vele elégedve.
2016. aug. 18. 17:57
 38/51 A kérdező kommentje:
Emberek, látom ti arcoskodásnak vettétek a kérdésem. Elnézést kérek mindenkitől, nem ez volt a célom, esküszöm!
2016. aug. 18. 18:02
 39/51 anonim ***** válasza:
melegszik (takarítás után is) meg a driver nem a legjobb
2016. aug. 18. 18:03
 40/51 anonim ***** válasza:

Az utóbbi időknek hála szerintem elég jogos a felvetés, hogy nem hiszem el...

(olvasd el szépen a gyakorin található kérdésekből június 20.-tól egészen a mai napig naponta 30-50 kérdést, és meg fogod látni, miért ilyen a hozzáállásom az ilyen szintű kérdéseknél)

A másik meg az, hogy ha tényleg tanult vagy akkor meg lehetne kb annyi eszed, hogy megnézed a tesztoldalakat ilyen ügyben...

Mondom én, logika rulez a 2016-os nyári szezonban...

Csak tudnám, honnan a rákból mindegyiknek ennyi pénz, mikor még én is 19 éves kis csicska fejemmel többet keresek még anyámnál is, sőt, apámnál is...

Azt egy qrva 1060-at kell kinyögnöm ami akárhogy is nézzük, hogy 86 a kezdő tőkém a 100 ezres célhoz, de akkor se értem, hogy most hogy a rákban tud így hirtelen mindenki 250-350 ezerért gépet venni meg elmenni kb a világ túl felére nyaralni, meg a rák tudja mi minden, MIBŐL???

Vagy hazudik, vagy "hazudik".

Kb olyan mint osztálytársam, anyjáéknak alig van munka, de 3 kocsi rulez, az egyik hadd ne mondjam mekkora fogyasztással van és benzines... a kis csávó életében annyit dolgozott, hogy egy ujjamon is megszámolom az óráit, de az utóbbi 2 hónapban csak úgy hoppá, fél Magyarországot már bejárta....

Jövő héten lesz 1 éve, hogy suli mellett még dolgozni is járok azt mi, a mostani gépemet alig bírtam kiköhögni...

Pedig kb lapátolás szintjével egyenlő munka 700-as órabérrel (éjszaka 910) azt mi a rák van...

Na jó befejeztem, én most kapok tudat hasadást...

2016. aug. 18. 18:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!