Szerintetek ez mennyire erős gép?
Proci: I7-6700
Videókártya: AMD Radeon rx 480
RAM: 16GB
há me csak XD
nekem amd van, de nem nagyon vagyok megelégedve vele...
ezen az oldalon is ha látok egy "jó gép ez így?" vagy hasonló kérdést, a legtöbben intel+nvidia van...
na meg a legtöbb jutub videós is nvidiát használ.
de te tudod.
Hát nekem ez elég sovány indok, hogy "Há me csak XD"..
Írd le privátba mi a gondod a kártyáddal!
Az utóbbi időknek hála szerintem elég jogos a felvetés, hogy nem hiszem el...
(olvasd el szépen a gyakorin található kérdésekből június 20.-tól egészen a mai napig naponta 30-50 kérdést, és meg fogod látni, miért ilyen a hozzáállásom az ilyen szintű kérdéseknél)
A másik meg az, hogy ha tényleg tanult vagy akkor meg lehetne kb annyi eszed, hogy megnézed a tesztoldalakat ilyen ügyben...
Mondom én, logika rulez a 2016-os nyári szezonban...
Csak tudnám, honnan a rákból mindegyiknek ennyi pénz, mikor még én is 19 éves kis csicska fejemmel többet keresek még anyámnál is, sőt, apámnál is...
Azt egy qrva 1060-at kell kinyögnöm ami akárhogy is nézzük, hogy 86 a kezdő tőkém a 100 ezres célhoz, de akkor se értem, hogy most hogy a rákban tud így hirtelen mindenki 250-350 ezerért gépet venni meg elmenni kb a világ túl felére nyaralni, meg a rák tudja mi minden, MIBŐL???
Vagy hazudik, vagy "hazudik".
Kb olyan mint osztálytársam, anyjáéknak alig van munka, de 3 kocsi rulez, az egyik hadd ne mondjam mekkora fogyasztással van és benzines... a kis csávó életében annyit dolgozott, hogy egy ujjamon is megszámolom az óráit, de az utóbbi 2 hónapban csak úgy hoppá, fél Magyarországot már bejárta....
Jövő héten lesz 1 éve, hogy suli mellett még dolgozni is járok azt mi, a mostani gépemet alig bírtam kiköhögni...
Pedig kb lapátolás szintjével egyenlő munka 700-as órabérrel (éjszaka 910) azt mi a rák van...
Na jó befejeztem, én most kapok tudat hasadást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!