Hardver problémák?
Lassan 1 éves laptopom egy Lenovo Z50-75 Fx7500 as proci amd R7 M260DX es videókártya
Elsőnek elkezdte hogy játék közbe kékhalál majd ,,device stuck driver.... mondom tuti videókártya.. ránéztem neten és a illesztő programot ajánlották frissíteni,(volt 1 pár hete)
Aztán tegnap kikapcsoltam a gépet rendesen müködő állapotba volt ma bekapcsoltam kimentem 1 kávéra kb 5 perc.. semmi.. fekete kép semmire nem reagált aztán kinyomtam főgombbal benyomtam müödött de amikor belépek a Windowsba mikor írom a jelszót akkor villog a képernyő pár másodperces megszakítással majd kiírja hogy hardver beállítások módosultak, erre találtam 1 kérdést itt elvileg a kérdező letörőlte a kártya illeszőjét.. Akkor nekem meg minden baja volt , nem ott volt a kurzor meg a felbontás se volt a igazi..
Valakinek valami tipp??
Előre is köszi
Nem tom megfelelő módját válaszom e a illesztőknek a frissítésének de úgy szoktam hogy eszközkezelő->Videókártya->Jobbkatt és frissítés
Köszi szépen mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!