Új hardver vásárlási problémák?
Szóval az a helyzet,hogy új gépet szeretnék összerakni.Amik kellenek:processzor,alaplap,ram,videókártya.
Abban kérnék segítséget,hogy mit lenne érdemes venni.
mindenképpen Intel core I5 6500 procit szeretnék,ehez kellene egy kicsi alaplap.Milyen alaplapot vegyek?Kell-e a z170-es chipset?Bár ahogy elnéztem a z170 annyiban merül ki hogy magasabb órajelű ramot támogat.
Milyen ramot és mennyit érdemes venni(DDR4)?Először 2x4gb on gondolkodtam,valamit aminek nagy órajele van,vagy kicsi órajel de akkor 2x8gb.Melyik éri meg jobban?Aztán milyen videókártyát érdemes venni?CS:GO,LoL amivel szoktam játszani de ennek sajna a mostani gép szab határt.
R9 380 vagy 380x en gondolkodtam,sokan azt mondják hogy vegyek inkább egy GTX960 at mert az NVIDIA,de az R9-eknek jobb a teljesítménye akárhogyan nézem,szóval ebből is mi éri meg jobban és miért épp NVIDIA?Továbbá nem akarok új tápot sem venni,Így el kéne hogy bírja a mostani chiftech 550w-es tápom.Szóval érveléseket és ajánlásokat szeretnék.
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!