Procczesszor kompatibilitás? Milyen problémák merülhetnek fel eseleg? Többi lent.
Hellóka arról van szó, hogy szeretnék játszani sims 3-at, de gyenge hozzá proczeszorom (Intel Pentium Dual E2140 2x1,60 ghz) mert a minimum gépigénye pentium 4 2,5 ghz. Ez eddig OK, van is otthon egy ilyen ez is OK.
Bele tudom helyezni ez is OK. Csak azt nem tudom mit szólna ehhez windows barátom. Nem-e okozna bajt neki. CSak azért kérdezem, hogy ha valami probléma merülne ne pánikoljak be (hajlamos vagyok rá).
Valószinüb igp
De mi történik?
Roszul megy vagy be se tölt?
Crack es legyen ne hack es :)
Így jó megy (alapjáték), igaz a kiegészítők lagolnak egy kicsit de nem veszélyes. De grafika az KATASZTRÓFÁLIS(alcsony grafikai beállításon, felobon 1024x768). Ehhez képest a sims 2 (ugyan ilyen beállításon) "gyönyörű szép".
Ugybár a minimum vga ram: 128 mb ami megis van dx 9-es is megvan.
megj.: Helyesbítek Nem hackes hanem repack nemtom van-e külömbség közötte.
Igp maga tehát a grafikus proceszor lehet gyenge hozá
Sims 3 hoz nem kel erös gép használtan ugy 50es is sok lehet újonan 80e s kb
PCI (most néztem Nem 128mb Hanem 256mb) Az a gond a gépemmel Mini tower. Nekem nvidia gt 630/610 2 gb DDR 3-at ajánlanak (17990/11990 ft).
DE most megkérdezem tőled, szerinted vegyem meg bele vdkártyát, vagy komolyabb használtat? 100-150 euroért elég jókat láttam.
Nem tudom...:)
Mindkét vga extra feláras újonan semikép se ved öket árúkon jobak vanak
Használt vga t is nézhetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!