Mitől lehetett ez?
Sziasztok!
2 napja vásároltam egy új pc-t a helyi üzletben, és ma egy nagy csattanás hallatszott a gépből és azonnal leállt. Majd büdöset is éreztem, és utána kihúztam a gépet áramból.
A gari papíron ezek a dolgok lettek feltüntetve:
APPROX ATX PC Gaming Case APPGXC25 1év
SPIRE Spectra 420W OEM 2év
GIGABYTE GA-H110M-DS2 DDR3 3 év
INTEL Core i7-6700 3.40GHz 1151 BOX 3 év
CORSAIR 16GB DDR3 1600MHz CL11 KIT CMV16GX3M2A1600C11 5év
GIGABYTE GV-N1060G1 GAMING-6GD 3év
WD AV-GP 320GB 5400 rpm 32MB SATA3 WD3200AUDX 1év
SAMSUNG SH-118DB/BEBE 2év
A fiamnak vásároltuk a gépet. Elvileg ha holnap vissza viszem a 3 napos csere garanciába még kicserélhetik? Vagy én csesztem el valamit? Ők rakták össze a boltba, de a windowst a fiam tette rá.
Igen te. Ennyi pénzből 2x jobb gépet lehet volna összerakni.
Igen kicserélik és 99,9% hogy a táp adta be a kulcsot.
Jól átvágtak mit ne mondjak.
99%-ban a gagyi táp szállt el, mert annyira rossz. Ez kb olyan, mint lyukas kereket rakni egy Ferrari-ra, hiszen maga a gép jó nem kell a keréknek is jónak lennie.
Ratyi rossz minőségű gépház, táp szintén, merevlemez is hatalmas átb**zás, ilyen procit ilyen alaplapba tenni, lap szánalmasan gyenge hozzá.
Vidd vissza, de úgy kompletten az árát kérd vissza, mert lehúztak úgy ahogy kellett egy annyira hozzá nem értőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!