Nem rég kaptam egy Gigabyte GTX 970 OC-t és ok nélkül néha újra indul a számítógép játék közben. Mi a hiba? (Több lent)
PC-m:
Processzor: Intel Core i5 4460
Videokártya: GIGABYTE GeForce GTX 970 OC 4GB GDDR5 256bit PCI-E (GV-N970TTOC-4GD)
RAM: Kingston KVR16N11S8/4 (4GB) x2
Alaplap: Gigabyte H81M-S2PV (SOCKET 0)
Táp: Zalman ZM600-TX (600W)
HDD: Western Digital Caviar Blue 3.5" 1TB 64MB SATA3 WD10EZEX
Ház: Spire SP1071B Maneo 1071
Azt hiszem ennyi (ha fontos monitor: LG LED 22M35 60 Hz, 1080p)
Olyan volt mintha lefulladt volna egy autó. Utána egyből újraindult. Ez megtörtént ezzel a táppal és egy 550 wattos Akygával is (a videokártya mellé minimum 500 wattos ajánlott). Plusz info, bárha nem hiszem, hogy fontos, az Akyga tápegységgel, egy picit zúgott is a kártya, ez a Zalmannal már megoldódott (ez most nem is fontos). Ez eddig 2-szer történt meg. Az Akygával beindítottam a FarCry 4-et és már a töltőképernyőnél kidőlt, a Zalmannal 15 perces GTA 5-ös igénybevétel után történt meg. Ebből az derül ki (mint már, hogy 2 táppal is megtörtént), hogy a videokártya váltotta ki. Mi lehet a probléma?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Kérlek segítsetek
Tudom, minden bóvli ami nem XFX vagy Venegance.
Ennél rosszabbakat is ajnároztak itt.
"Általában legalább fél-egy óra."
2 óra 10 percig csináltam, de semmi sem történt. Gondoltam leállítom (Esc-el), mert ez már az általad írt időnek a 2-4x-ese. A kártya hőmérséklete max. 82°C-ig emelkedett, de a legtöbb ideig 80°C-on volt.
Mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!