Asus GeForce GTX750 4Gb hardverhiba?
Figyelt kérdés
Tavaky vettem a ketyerét alkalmi játékra. Már az elején előjött ez a hiba: játék elindításakor elsötétül a monitor, pár másodperc után ki is kapcsol, a monitor visszakapcsolása után egyáltalán nincs kép és csak hardveres reset segít. kb 4 játék indításból egyszer ezt eljátszotta, utána ritkábban DE driver frissítéskor MINDIG ez történik, utána ötletszerűen vagy megtörténik a driver frissítés vagy nem. Tegnap óta viszont EGYÁLTALÁN nem tudok elindítani rajta semmi játékot, mindenre elsötétül és kikapcsol. Hétköznapi használatnál (filmnézés, netezés) nem fordul elő. Sok mindennel próbáloztam, kivéve rendszer újratelepítés de azt nem is szeretném. Gép paraméterei: Core i5-4440, 8Gb 1600Mhz RAM, Win10 Home. Minden szoftver eredeti, jogtiszta (játék is). Van valakinek tippje, hogy valami beállítás-módosítás segíthet, vagy kártyacsere? Gari még megvan rá ...#videokártya #kijelző kikapcsol
2016. aug. 2. 08:01
1/3 A kérdező kommentje:
Érdekes a Frostbite 2-vel van gondja ... de az is úgy, hogy korábban gond nélkül vitte a BF4-et ...
2016. aug. 2. 08:57
2/3 Lord Hidan válasza:
Már akkor vissza kellett volna vinni mikor először tapasztaltad. Tápod milyen? Bár nem hiszem h az lenne gond semmit nem fogyaszt ez a kártya
3/3 A kérdező kommentje:
Meg nem mondom pontosan, de szerintem 550-es.
BF:Hardline-t akartam kipróbálni. Valami beállítást ultráról visszavéve ment a játék. Gondoltam, jöhet az oltás. Mafia 2-t viszi gond nélkül. Be akartam lépni a BF 4 multijába - hiba újra előjön. :/
Szerintem a héten visszaviszem, 3 év gari van rá ...
2016. aug. 2. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!