Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik alkalmasabb gamereknek?...

Melyik alkalmasabb gamereknek? Geforce 940M és 920MX

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy új laptopot. Miközben összehasonlítottam a processzorát két gépnek észrevettem, hogy míg mindkettő Nvidia Geforce, az egyik 940M a másik 920MX. Melyik a jobb? Ha mindkettő másmilyen mi az előnyük és hátrányuk?
2016. júl. 31. 17:31
 1/5 Lord Hidan ***** válasza:
82%
Gamereknek? Egyik se.. Minimum gtx 950m vagy 960m kéne
2016. júl. 31. 17:34
 2/5 anonim ***** válasza:
25%
Amiben szerepel az M betű, az nem gamer videokártya.
2016. júl. 31. 17:36
 3/5 Lord Hidan ***** válasza:
50%
Úgy nézd hogy a gtx 960M van egy asztali gtx 750ti szintjén ami már most szinte kevés az új címekhez
2016. júl. 31. 17:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat. Lord Hidan, lehet hogy egy kicsit túloztam a gamer szóval. Igazából inkább csak azokkal játszok ami érdekel és nem mindig a legújabbal csak a jelenlegi gépem még azt sem bírja, úgy kb. 40 FPS-em van és olyat szeretnék amin modernebb emulátorok (pl: Dolphin) és 2010 körüli játékok lag nélkül futnak.
2016. júl. 31. 18:19
 5/5 Norbyyy88 válasza:
Nem rég vettem egy ASUS laptopot 920MX video kártyával. Szeretek játszani így teszteltem! assassin's creed unity,assassin's creed syndicate, need for speed rivals magas grafikán fut! Amit még tesztelni fogok a GTA V, DOOM legújabb része, rise of the tomb raider, mafia 3... de szerintem ezekkel se lesz gond
2016. okt. 6. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!