Melyik alkalmasabb játékok futtatásához? Egy Intem i7-4750HQ GTX950M vagy i5-6300HQ GTY 960M?
milyen munkáról van szó?
játékban azt mondják semmi különbség nincsen de ha van is akkor az 1-2 FPS, vagy CPU igényesebb játékoknál talán 3-4
de mivel a videókártya jobb az utóbbiban az jóval nagyobb különbség mint egy i5 vs i7 ezért a 960mes jobb játékra
i7.
Ilyn célokra a +4 szál nagy előnyt jelent.
Viszont mond a gépek tipusát is, mert ez a processzor nagyon sok hőt termel, főleg ha rendesen meg van terhelve.
Mielőtt Lenovot vesz valaki olvasson utána a Telemax gsm-nek, oda tartozik a garancia. Katasztrófa.
I5 is elég, az egyetmi képzés alatt nem jutsz el oda, hogy olyan előnye legyen az i7-nek, főleg hogy a cad tervezés főleg a kis monitor miatt lesz kellemetlen laptop esetén.
Én egy régi dedikalt vga nélküli intel pentium 2x2100Mhz, 2,5gb ram géppel is megoldottam mindent. Arról nem beszélve, hogy a 150-200e laptopok egy kört sokszögnek vagy elipszisnek mutatnak, ezért kár a drágábbal foglalkozni. Én most asztalira váltok, koliba elfér az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!