ASUS Radeon R7 360 OC 2GB -os videókártyát érdemes-e venni a mai játékok high-medium-on való futtatásához?
36 ezerért van az emagon és nem tudom mennyire éri meg, illetve mennyire illene a gépembe.
játékok amiket futtatnék rajta (ha bírja):Heroes of the Storm,Overwatch,Battlefield 4,Dirt Rally,World of tanks... kb ilyen gépigényüek.
gépem főbb adatai:
proci:AMD A8-6600k apu
alaplap:ASUS 88XM-e
RAM:2x4 GB
Táp:400W -os jelenleg
videokártya:Nvidia 730 GT ami nem igazán jó egyik gamernek se :D
A válaszokat előrre is köszönöm
gtx 750 ti jobb lenne ennyiért pár ezerrel alig drágább
Fontos a tápod tipusa is egyébként nem csak a watt de nem fogyaszt valami sokat a kártya szóval bírnia kell
Egyébként a gt 730 majdnem hogy fölöseges ebbe a gépbe alig erősebb mint az integrált vga
"Táp:400W -os jelenleg"
Inkább R7 370 vagy nézz egy HD7790-et,nem tér el teljesítményben sokkal az R7 360-tól de olcsóbb,a megmaradó pénzből meg vehetsz egy 350W FPS APN-t.
Kedves 4#-es ezek inkább nevek mint kódok:D
pl
Név: gtx 750 ti a kódnak inkább ez mondható: GTX750TI-OC-2GD5
bocsi,h belezavartam a beszélgetésbe,de nekem ezek akkor is kódok,mint nevek:D
és a youtube csatornát nem abból feltételeztem,h gamer vagy ,hanem csak egy szimpla kérdés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!