GeForce GT730 GigaByte GV-N730D5-2GI PCX vélemény?
Az a helyzet hogy a gépem nagyjából meglállja helyét(12gb ram, 4 magos proci 3,60GHz) viszont videókártyám nincs :/ (csak a procival van integrált videókari és annyi)
A véleményetekre lennék kíváncsi, akinek esetleg ilyen van, hogy mire jó, mik a határai, vagy ha árban hasonlót tudtok(20k)
Köszi előre is :)
NA JÓ. MÉG EGY EMBER AKI NEM TUDJA HASZNÁLNI AZT A K********
KERESŐT. Hát ezeknek az embereknek a ***** ***** ***** ****** ***** ***. ****** ***** *** *** **** ***.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__7..
Végeredményében. Sikerült felk*rnod agyilag gratulálok. Ja és az integrált videókártyád erősebb mint ez a fos.
De tényleg, most mond már el miért nem tudod használni azt a keresőt?
Nem tudom mire használnád de ennél a videókártyánál az integrált GPUk (tehát CPUba épített GPUK) 57% erősebb Tehát egy részletesebb adatleírást adhatnál a gépedről.Az én véleményem szerint ez a kártya egy pénzkidobás főleg újonnan.De itt van egy pár "jobb" használt "20K" körül
Ezek csak példák én ezen az oldalon néznék körül
Ez a VGA multimédiára való,de inkább arra se...
A többit leírták már előttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!