NVidia és AMD videókártya egy gépben?
Hali fiúk!
Arra gondoltam ,hogy a meglévő HD5850-em mellé beteszek egy valamilyen gyenge 5 ezer forintos kártyát ami tud fullHD-ben videót lejátszani, mert játék közben ez a kártya nem bírja a második monitoron FullHD-ban FPS esés nélkül lejátszani a youtube-ot, meg ugye (A proci nem kevés hozzá mert aközben sem megy fel 70% fölé a terheltsége) az alaplapomon MSI H81M-E33 amin a második pci-e port csak x1-es.
Szóval nem összeadni szeretném a teljesítményüket hanem ,hogy mind a két kártya kezeljen két külön monitort, ez működhet? És ha igen ugyan úgy fog működni mintha 1 azon kártyáról használnék 2 monitort?
A második kis kártya levenné a nagy kari teljesítményét?
Köszi a válaszokat!
Kár :((((
Pedig már tökre örültem.
Intel Pentium g3260, de mondom nem lépi túl a 70%-kot, nincs leterhelve, a ramból szabad még 1 gb.
Ja és míg a mai kártyák Ferrari-k ez a kártya egy BKV-n utazó kisnyugdíjas.
De tuti nem kezelné? Akkor az alaplap mit kezdene a 2. videókártyával? Rengeteg videó van a neten ,hogy pont ugyan ezt alkalmazzák mások is.
Egy adott szérián belül ugyanolyan kártyát igen.
Ajánlom ezt a kis olvasnivalót:
De mindegy is, hiszen a lapod nem támogatja a két kártyás rendszert hiszen csak egy 16x-os pcie adatsínje van.
De rengeteg procit támogat a lapod. Itt a lista:
Én javaslok egy i3-at vagy az i5 4460-ast. Hidd el, jelentősen segítene. Bár nem tudom milyen op rendszert használsz. Hozzá kell tegyem: én egy r9 270-es kártyát használok ami nekem jelenleg elég mindenre pedig nem maio darab, és az sem, amiről átnevezték a hd 7870 csak fogyasztásban és némi órajelben különbözik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!