Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lenovo Y700 Megéri?

Lenovo Y700 Megéri?

Figyelt kérdés

Az olcsóbb verzió (240.000 Ft)

Intel Core I5-6300HQ

GTX 960M 2GB GDDR5

4GB RAM (majd bővítem)

Szerintetek megvehetem? Megéri? Nekem nagyon bejön a laptop és szerintem a mai játékok 8GB Rammal simán elfutnának rajta (persze nem ultrán) vélemény?

2016. júl. 16. 23:01
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát annak a 960M-nek a teljesítménye valahol egy sima GTX 750 teljesítménye alatt van, szóval mai játékok futtatása határeset, attól függ mit értesz mai játékok alatt.

Csak érteném meg, minek vesz megint mindenki laptopot játékra... Tudom, tudom, a hordozhatóság, de azoknak a 90%-a akkor mozdítja meg a laptopot az asztalról ha törölget.

A RAM-ra viszont figyelj majd a bővítés során, mert lapos nem tudom miért, de érzékenyebb a különböző produktumú RAM-ok együttes használatára.

2016. júl. 16. 23:10
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm segítséged #1 de azt nem mondtad el hogy megéri e ezért a pénzért? Mai játék GTA 5 High-on stabil 40fps amire gondolok esetleg BF4 Med-High és azért kell laptop mert minden héten telekre megyek hétvégén és nincs kedvem egy nagygépet a kocsival hordozni :/
2016. júl. 16. 23:15
 3/9 anonim ***** válasza:

Akkor értelem szerűen nincs más választás, de High grafikát nem fogsz elérni.

Mondjuk jó lenne tudni, mekkora a felbontása a kijelzőnek, de ez már tuti, hogy FHD-s lesz, oda pedig kevés lesz a 960m high-ra, esetleg mediumra élsimítás offon.

De a legnagyobb probléma a RAM, mert a GTA önmagában megeszik 4GB-ot.

A rendszernek meg 1GB kell.

Egyébként nem kell egy 20-30 kilós gépet csak úgy cipelgetni, van ITX alaplap kis házzal, hozzá már csak egy monitor kell és még az is lényegesen erősebb mint szinte bármelyik laptop.

Persze ezt most csak tudás növelés céljából mondom.

2016. júl. 16. 23:28
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm segítséged,de kitartok a laptopnál.

FHD Kijelző

2016. júl. 16. 23:35
 5/9 anonim ***** válasza:

[link]

Teszt a gtx960m-ről. Ez jóval több, mint egy asztali gtx 750

2016. júl. 17. 08:34
 6/9 Tomszika válasza:

4hónapja használom ezt a verziót.

100%-os elégedettség.

De a 8Gb DDR4 az feltétlen kell hogy gondtalanul használd.

A GTX960M egy jó választás, 38-49fps a GTA5 erős közepes beállításokkal FullHD-n.

A hűtése világbajnok...az ASUS ROG csak köszönhet...

2016. aug. 6. 20:29
 7/9 A kérdező kommentje:

Utolsó

Már beszereztem egy Y50-70-es laptopot

240 volt szintén de i7-4710HQ proci, GTX 860M 4GB GDDR5 és 4gb ram amit 8ra bővítettem,elégedett vagyok vele

2016. aug. 7. 01:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Ja és többre mentél egy 860M-el mintegy 960m-el mert az i7 olyan szép és erősnek tűnik de a büdös életben ki nem fogod használni....
2016. aug. 7. 13:48
 9/9 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló

Nem nagyon érdekel hogy többre mentem e xD nekem ez a laptop amúgy is egy fokkal jobban tetszik mint az y700 és a gtx 860m-el is simán mennek a játékok szóval nekem 8

2016. aug. 8. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!