NVidia és AMD videókártya egy gépben?
Hali fiúk!
Arra gondoltam ,hogy a meglévő HD5850-em mellé beteszek egy valamilyen gyenge 5 ezer forintos kártyát ami tud fullHD-ben videót lejátszani, mert játék közben ez a kártya nem bírja a második monitoron FullHD-ban FPS esés nélkül lejátszani a youtube-ot, meg ugye (A proci nem kevés hozzá mert aközben sem megy fel 70% fölé a terheltsége) az alaplapomon MSI H81M-E33 amin a második pci-e port csak x1-es.
Szóval nem összeadni szeretném a teljesítményüket hanem ,hogy mind a két kártya kezeljen két külön monitort, ez működhet? És ha igen ugyan úgy fog működni mintha 1 azon kártyáról használnék 2 monitort?
A második kis kártya levenné a nagy kari teljesítményét?
Köszi a válaszokat!
Nem, az MSI nem készít drivert, csak az AMD, NVidia és Intel. Igazából lehetséges windowson ha nagyon ráérsz, innen onnan lehet hozzá információkat csipegetni, de nem fogom most összegyűjteni neked azt a több tíz oldalt amit átfutottam (guglizz). Amúgy linuxxal sokkal több esélyed lenne ilyenre, ha windowshoz ragaszkodsz akkor pedig olyan kártyákat kell választanod amikhez jó ugyan az a driver, és lehet próbálkozni a sokfajta leírás alapján ami a neten kering, én még nem próbáltam őket.
Az is egy opció (ha nem váltasz kártyát egy erősebbre), hogy letöltöd amit nézni szeretnél és VLC-n nézed nem pedig böngészőből, meghálálja a gép.
Hogy érted ,hogy PhysX-re?
Igazából már elgondolkodtam egy HD5450 vagy 6450-en, hátha előbb találok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!