Ez tényleg igaz, hogy az nvidia folyamatosan hazudik?
Olyan híreket olvastam, hogy az Nvidia szándékosan csal a teszteken, ezen a 3dmark dx12-es teszten is csaltak a fejlesztők, hogy az Nvidia jobbnak tünjön. Akkor az Nvidia nem jó dx12-ben?
Meg valami olyasmit is olvastam, hogy a gtx 970-ben hazudtak a 4Gb ramról, ezt valaki elmagyarázná nekem?
Ha pedig ezek igazak akkor a kérdésem az lenne, hogy ha ennyit hazudnak, hogy van még mindíg ennyi vásárlója, vagy belettek perelve ezekért? Videókártya vásárlás előtt tartok és csak rákerestem a cégekre(csak kettő van ha jól tudom) és ezeket találtam az Nvidiától mert mindenki ezt ajánlja, nem akarok olyantól venni aki hazudik a vásárlóinak, ezért kérdezem, mert amiket írnak én nem igazán értem, túl technikus.
https://www.youtube.com/watch?v=46jNnWsTnAc
A 970-ről már mikor kiderült ez, a többiről nem nyilatkozok, egy kicsit utána olvasok aztán majd talán tudok rá mondani valamit.
A nők is hazudnak a férfiaknak... :-)
A férfiak is hazudnak a nőknek... :-)
A reklámok is mind hazudnak... :-)
A Microsoft is hazudott mindig... :-)
Az Apple meg mégjobban hazudott mindig... :-)
Mindenki egyfolytában csak hazudik... :-)
Ha jobban belegondolok, alig találkozom olyan emberrel, aki ne hazudna... :-)
Utolsó:
Ha mindenki hazudik, akkor te is hazudsz, vagyis senki sem hazudik ;)
3
Da ha senki sem hazudik, akkor ő sem...
Integrált kártyákat ne keverd ide. Integráltakat az integráltakkal szemben kell nézni. Éppúgy van az AMD-nek is integrált kártyája.
Valahogy el kell adni a kártyákat, és ezért minden kártyához, mindkét cég tesz egy kicsit. De azért nem arról van szó, hogy eladnak valamit GDDR5 memóriával, és amikor megkapod akkor GDDR3 lesz benne. Vagy nem lesz 100MHz-s mínuszban a kártya. Csak a teszteket dicsérik, de azok valamivel lejjebb vannak.
Ezért nem szabad a gyártók tesztjeit nézni mert mindig kicsit alakítanak az értékeken...
Youtube-on a a LinusTechTipes-t kell nézni, az a legértelmesebb mert ők nem adták még el magukat (még) egyik gyártónak se, ugyan úgy fikázzák vagy dicsérik az AMD-t mint az Nvidiát.
Azthiszem megtaláltam a témát amiről a kérdező írt
Hát ez ilyen. Szomorú vagy sem, az Nvidiának több pénze van, szóval azt csinál amit akar.
Az AMD mondjuk lenyűgöző amit csinál: egy hd 7850-es mára már leelőz egy gtx 780 Ti-t DOOMban.
Vagyis ha nem akarsz kártyát cserélni 3-4 év múlva, mindeképp AMD-t kell venni, főleg, hogy most jön a DX12. De ez persze senkit nem érdekel, addig pedig jönnek majd a 140 ezres gtx 1060-asok, mert az AMD-t csuklóból leszarozzák. Szomorú ez az élet, de a fanboyizmus miatt kialakult monopóliumot megkell fizetni ám!
"Youtube-on a a LinusTechTipes-t kell nézni, az a legértelmesebb mert ők nem adták még el magukat (még) egyik gyártónak se, ugyan úgy fikázzák vagy dicsérik az AMD-t mint az Nvidiát."
Igazából mindkét gyártónak eladták magukat, de ez végeredményben ugyanazt jelenti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!