Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az lenne a probléma hogy a...

Az lenne a probléma hogy a laptopom 100% lemezt használ folyamatosan. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Nem töltöttem le semmit nem néztem semmi olyat és egyszer csak felment a lemezhasználat 100%-ra. Nagyon le van lassúlva az egész gép. 20 perc kb. mire bekapcsol és be tudok jelentkezni. 3 különböző vírus írtó-t futtatam le de semmi ... Remélem valaki tudna segíteni.

2016. júl. 13. 00:14
 1/4 anonim ***** válasza:

mégis milyen wincs van benne? mekkora? hányba van osztva/particionálva? Ha annyira dugig van a renszer particiód örülj hogy egyált. elindul..

Meg milyen oprendszerröl van szo?

2016. júl. 13. 00:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Nézd meg a feladatkezelőben hogy mi használja a lemezt és ha olyan aminek nem kéne, állítsd le. Viszont nekem is szokott ilyet csinálni, lehet hogy frissítést akar letölteni. Esetleg futtasd le hogy chkdsk /r C: rendszergazdai parancssorban (érdemes akkor amikor alszol mert hosszú idő). Ja meg ugye az a 3 vírusírtó nincs egyszerre feltelepítve? Windows 10-ben alapból van vírusirtó (Defender), ha mást használsz akkor a Defendert kapcsold ki (bár nem rossz a Defender)
2016. júl. 13. 05:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Elsőnek futtasd le a lemezkarbantarót. Kijelölöd a C:-t, és a felbukkanó ablakban rendszerfájlok törlése. Tegyél mindenhová pipát. Sok szeméttől meg tudsz így szabadulni.

Windows gomb + r, majd írd be:

cleanmgr.exe

Utána rendszergazdai módban futtass parancssort.

Windows gomb + X, majd írd be

chkdsk C: /f /r

Újra kell indítani a gépet, mert mielőtt betölt a windows, akkor fut le checkdisk.

Az f kapcsoló javítja a lemezhibákat, az r a rossz szektorokból helyre állítja az adatokat.

2016. júl. 13. 12:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. feladatkezelőben semmi nem fut ami 1%/2%-nál többet használna. Nem értek a gépekhez windows 10 van rajta. Megcsinálom amiket írtatok és remélem elmúlik a probléma.:/
2016. júl. 13. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!